Kategorier
K I D S Uncategorized

Kunst , Lego og Fri Leg

 

Vi har været på en lille tur til Utzon. Jeg fik et Årskort til Kunsten I Aalborg i Julegave og med det kort er der også fri entre til Utzon og deres udstillinger. Her i sommeren er der fokus på børn, hvor de har udstillingen Lets play og ZOOtropia – I Lego og Mindcraft.

utzonUtzoncenteret er bygningen i baggrunden med ståltaget.

Vi gik hen mod Utzon Centret langs havnefronten. Havnefronten i Aalborg har de seneste år gennemgået sådan en flot forvandling. Det er smukt at gå en tur forbi Musikkens Hus. Især ved aftenstid med alle lysene.

musikkenshusMusikkens Hus

Vi var der selvfølgelig i dagtimerne og fik også afprøvet liggestole og leget udenfor, inden vi skulle ind på Utzon Centeret.havnefronten

Lets Play

Lets Play er en udstilling med mulighed for leg udenfor og indenfor. Indenfor i et stort rum på museet, er der fri leg med mulighed for at bruge sin fantasi. Der er også street fodbold område og andre aktiviteter, man kan bruge kroppen til. lets-playNår lillesøsteren har svært ved, at komme ud af en hule, så er det godt storesøsteren kan spæne hen og hjælpe 😉

utzon-lets-play

letsplay

ZOOtropia

ZOOtropia er et rum fyldt med aktiviteter med masser af Legoklodser. Alle hvide, som i kan se. Her bliver man udfordret til, at bygge et hus til dyrene, der efterfølgende bliver udstillet. Vi brugte lang tid på at bygge de små huse helt perfekte, så dyrene kunne få et godt sted at bo.

zootroiazootropia-lego

lego

Dette er desværre ikke nogle af vores kreationer 😉

Når man er færdig med, at bygge med Lego, så kan man komme til at gå rundt inde i sit eget design via mindcraft og Virtual Reality. Vi prøvede at gå rundt inde i Zootropia via en computer og også med Virtual Reality briller, men da der var kø og den 4 årige var utålmodig, måtte vi have resten til gode til en anden gang.

Lets play og Zootropia udstillingerne er åbne til den 24. septemper.

Læs mere om utzon og udstillingerne her

Du kan også læse om en af vores ture til Kunsten her og vores tur til Aros

 

 

En kommentar til “Kunst , Lego og Fri Leg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *