Kategorier
K I D S

Just Dance

Gratis dansetræning

Her hjemme er det store hit for vores piger, at danse. Om det er til børnesange eller til Vild med dans, er fuldstændig lige meget, bare der bliver danset.

Det er vist også meget normalt for 2 piger på 3 og 6 år 😉 Vi har længe snakket om at købe en Playstation brugt. Mest for at tøserne kunne prøve dansespillet Just Dance. Det var jeg slet ikke i tvivl om, at ville være et hit.

Vi fandt en masse Just Dance videoer på Youtube og fik dem overført til fjernsynet . Bare lige et lille tip herfra til gratis fornøjelser, og et hit til de kolde regnfulde dage. Også et stort hit for forældrene, med en sjov opvisning fra børnene  🙂

 

 

What does the fox say… ring ding ding ding ding ding ding

Gangnam style

Tøsernes trøjer og hårbøjle er julegaver og fra H&M

God fornøjelse med dansen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *