Kategorier
T R A V E L

Julemarked i Flensborg

flensburghabor

Juletur til Flensborg

Vi var forrige weekend på en hyggelig juletur for bla. at besøge Flensborg julemarked, som vi havde hørt meget godt om. Vejret var helt perfekt og udover og se på julemarked, fik vi fik også gået ture ved Flensborg havn.

Julemarkedet strækker sig gennem den gamle bydel, fra pladsen Südermarkt, gennem hele gågaden. Der er fyldt med boder med diverse lækkerier, gluhwin, currywurst og andet der kan forbindes, med en dansk eller tysk jul.

Vi fik smagt på lidt af hvert og især gluchwine er jeg blevet fan af.  Børnene fik børneversionen af gluhwin 😉 Jeg kom også til, at smage på noget æggepunch, som man måske kan se på et af billederne nedenfor. Det er dog ikke lige mig, men så har man prøvet det.

Vi boede her gennem airbnb. En hyggelig lejlighed med nogle sjove detaljer.

Lejligheden er ejet af et ungt par, der også har små børn. Så havde man knap så meget dårlig samvittighed over, at der blev trampet en andelse (meget), når børnene legede.

På billedet nedenfor, kan se se hvordan de bla. har puttet kunstigt græs og blomster i fodpanelet 😉

Centrum var i gåafsland fra lejligheden, så slap vi for at lede efter parkering og vi fik forbrændt nogle kalorier, så vi kunne smage på lidt mere 😉


lejlighed

flensburglightjulemarkedflensburgmarketfrugtgluhwinesilje

Jeg kan godt anbefale, at tage over grænsen til Flensborg i juletiden. Det er en hyggelig måde, at opleve julen på og så kan man også sagtens finde nogle gode tilbud til julegaverne.

Designer Outlet Neumünster ligger også kun en times kørsel fra Flensborg, så der nåede vi sørme også ud.

Indlæg om outlettet, kommer en af de næste dage 🙂

Indlægget er ikke sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *