Kategorier
T R A V E L

Zulu The Color Run Aalborg

Zulu The Color Run

Lørdag var jeg med @Backpackerforlife.com til Zulu The Color Run i Aalborg i et dejlig sensommervejr.

Var lidt spændt på oplevelsen, da jeg ikke har prøvet noget lignende før.

Zulu The Color Run er et løb på 5 km. Det er uden tidstagning og er for alle der har lyst til, at løbe/gå/blive kørt i kørestol eller klapvogn og samtidig ende med at blive fyldt med regnbuens farver 😉 Løbet starter ved travbanen i Vestbyen i Aalborg, og på ruten løber man langs fjorden og lystbådehavnen. Super smuk rute 🙂

Der er kun 2 regler:
1. Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen.
2. Du skal være dækket af farver på mållinjen.

Inden starten var vi i hvidt tøj… Det var vi så slet ikke da vi kom til mållinjen 😀

Løbet

Her er vi lige inden start. Jeg er hende den bette lyshårede med rottehaler 😉

colorrun

Hver gang vi havde løbet en km. kom vi til en ny farve hvor der stod farvepulverkastere klar til, at kaste en masse pulver på løberne.  En ny farve for hver kilometer man gennemførte. Det farvepulver der bliver kastet er lavet af talkum og majsmel. Det er ikke giftigt, men nu heller ikke særlig sjovt at få i øjnene. derfor var det lidt rart med solbriller 😉

colorrun3

Vi fik også en medalje efter løbet.

colorrun_5

og så var der underholdning med musik, dansere og farvekast hver 15. minut 🙂
colorrun4

Kan godt forstå, at mit hår i dag har et dejligt grønligt skær 😉 Var da også en smule pinligt at cykle hjem igennem byen, efter løbet, fyldt med farve over ALT! Men det var jo også bare en dal af oplevelsen 😉colorrun5Løbet var en uforglemmelig oplevelse og det er da helt sikkert noget, som jeg vil deltage i en anden gang.
colorrun2

Læs mere om Zulu Color Run her

Den 17. September 2016 er der løb i Kolding og d. 1 oktober er der Color Run Night I københavn

Indlægget er ikke sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *