Kategorier
F O O D S W E E T S & D E S S E R T S

Bananpandekager (glutenfri)

//

Nemme bananpandekager_MG_4349

Jeg laver ofte disse bananpandekager til morgenmad. De mætter utrolig godt og er med masser af proteiner og er uden raffineret sukker? Min mand er ved at få undersøgt om han er intollerant over for gluten, så det næste stykke tid , vil jeg fremtrylle en masse mad uden gluten. I opskriften er der brugt “Husk”. Det kan købes i alle større supermarkeder eller i Matas

Opskrift

1 banan 2-3 æg Ca 1 spisefuld Husk ( vi har pt. den  gule Fiberhusk i husholdningen, men jeg har bedre erfaring med den grønne Husk til denne opskrift) 1 teskefuld Kanel Koldpresset Kokosolie til stegning


  Mos bananen med en gaffel Bland æggene  i sammen med resten af ingredienserne Steges i Kokosolie på en pande, indtil pandekagen er gylden på begge sider.   Kan evt. nydes med lidt skyr blandet op med sukrin gold eller proteinpulver efter behov. _MG_4385 Velbekomme ?

bloglovin//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *